Emballagegruppen A/S, Dan Labels & Flexible Division, leverer mange trykte folier og etiketter til fødevarer. Kravet til fødevaresikkerhed vokser fra både forbrugere og myndigheder. Alle stiller i stigende grad krav om, at de fødevarer, som vi alle spiser, skal være af høj kvalitet og med en høj sikkerhed. Opstår der problemer, skal fejlkilden hurtigt kunne findes og udbedres.

BRC (British Retail Consortium) Global Standard for Food Safety, er kendt som verdens mest restriktive certificering, og blev udviklet for at sikre, at leverandører overholder fastsatte krav til kvalitet og fødevaresikkerhed for de produkter de sælger. BRC/Packaging er en Global Standard for emballage og emballagematerialer, som fastlægger retningslinier inden for kvalitet og sikkerhed til producenter af emballagematerialer.

Vi har vores egen professionelle kvalitets- og miljøafdeling, som varetager ajourføring af de erhvervede certifikater. Herunder produktsikkerhedsområdet, miljøregnskab samt uddannelse og kompetence-optimering af virksomhedens ansatte, indenfor de ovenfor nævnte områder.

BRC PACKAGING CERTIFICATED

Miljøtillæg

Emballagegruppen A/S - Dan Labels & Flexible Division, pålægger pr. 1. januar 2018 et miljøtillæg på kr. 59,00 pr. faktura.

Miljøtillægget dækket nogle af de udgifter virksomheden har til miljøtilsyn, energiafgifter, samt bortskaffelse af affald med godkendte transportører af emballage, farve og kemikalier.